To brandkadetter og en brandmand står i kurven på brandbilen

FIRE Camp 2020, Hvidovre

Kunne du tænke dig en oplevelse ud over det sædvanlige?

FIRE Camp er en helt særlig mulighed for dig, med interesse i at lære førstehjælp og brandslukning. Sammen med en masse andre på din egen alder får du muligheden for at at være en del af livet på en brandstation.

I løbet af 3 spændende dage kommer du til at lære at slukke en brand, at yde førstehjælp, bruge en hjertestarter og du kommer til at kende brandfolkenes udstyr og køretøjer.

Brandmandens arbejde foregår i højt tempo, så du kommer til at få sved på panden. Til gengæld lover vi at gå gennem ild og vand, så du kan opleve en masse og møde nye kammerater.

FIRE Camp er et 3 dages forløb der kører i ugerne 29 og 30. FIRE Campen er gratis, da det er et samarbejde imellem Hovedstadens Beredskab og Hvidovre Kommune.

Hvem er FIRE Camp for?

Du er en frisk pige eller dreng. Du bor i Hvidovre Kommune og går i 6. – 9. Klasse. Du skal kunne deltage alle 3 dage i det forløb, hvor du tilmelder dig. Der er mødetid fra 10:00 – 16:00 alle 3 dage. Efter endt kursus får du et flot diplom for din deltagelse.

Du skal selv sørge for transporten til Tomsgårdens Brandstation på Frederikssundsvej 83B, 2400 København. (Bus 5C standser lige foran døren).

Når din tilmelding er bekræftet, får du tilsendt yderligere materiale.

Du tilmelder dig ved at klikke på links herunder.