Slukkertilsyn

Få den nødvendige viden og færdigheder i, at kunne foretage eftersyn af håndslukningsudstyret i din institution eller virksomhed.

Det er et lovkrav, at virksomheder med slukningsudstyr, vedligeholder deres udstyr.  Brandudstyr skal efterses minimum hvert 12. måned af en sagkyndig person.

Er det dig, der har ansvaret for at tjekke din institutions eller virksomheds håndslukningsudstyr? Og dig der foretager det årlige, lovpligtige tilsyn af jeres håndildslukkere? Hvis ja, så er kurset her for dig. Bliv sikker på, hvad du skal kigge efter og gøre rigtigt og undgå fejl.

Kurset giver kursusdeltageren den nødvendige viden og færdigheder i at kunne foretage ”tilsyn” af forskellige typer håndslukningsudstyr. Kursisten er efter kurset i stand til at vurdere forskellige typer håndslukningsredskaber og typer af eftersyn, og dermed at kunne udføre det årlige lovpligtige tilsyn af håndslukningsudstyret i virksomheden.

Kurset henvender sig til personer, der i det daglige har ansvaret for virksomhedens håndslukningsredskaber og som har ansvaret for at udføre det årlige lovpligtige tilsyn af håndildslukkerne. Kurset er åbent for alle.

Indhold

  • Brandteori
  • Håndslukningsredskaber
  • Praktiske øvelser
  • Lovgivning

Varighed: 5 timer

 

Kommende kurser

Se oversigt over vores kommende kurser