Holdledere til Dragør

Vi søger et antal holdledere med bopæl i Dragør Kommune til område syd (Dragør og Store Magleby). Stillingerne er deltidsstillinger.

Har du lyst til at gøre en forskel og være med til at ruste Danmarks største kommunale beredskab til at håndtere hverdagens små og store, hændelser og skabe tryghed for borgerne i Hovedstaden Beredskabs område.

Vi søger et antal holdledere til område syd (Dragør og Store Magleby). Du kommer til at arbejde tæt sammen med stationernes daglige leder samt de øvrige holdledere. Stillingerne er deltid.

Dine opgaver

Du skal i tæt samarbejde med den daglige leder samt de øvrige holdledere varetage ledelse af mandskabet på skadesteder og medvirke til, at mandskabet og stationens køretøjer og materiel til enhver tid er klar til udrykning.

Du skal være med til at sikre, at arbejdet afvikles sikkerhedsmæssigt og sundhedsmæssigt forsvarligt samt være med til at videreudvikle vores velfungerende arbejdsmiljø.

Du skal supplere dine øvrige holdlederkollegaer både ved operative og administrative arbejdsopgaver, bl.a. ved at indsætte eget mandskab ved operative opgaver, planlægge og iværksætte arbejdsopgaver på stationen.

Vi forventer, at du

 • har bopæl i Dragør kommune
 • kan møde på en af de to brandstationer (Dragør eller Store Magleby), så afgangstiden fra stationen sker inden for 5 minutter
 • er fortrolig med IT
 • er selvstændig, ansvarsbevidst og engageret
 • er omstillingsparat og positiv over for udvikling
 • er servicemindet og optræder professionelt
 • har gode kommunikations og samarbejdsevner, solid menneskelig- og social forståelse og trives med stor daglig kontakt til andre mennesker – borgere, samarbejdspartnere og kollegaer
 • har meget høj faglig stolthed
 • har en god formuleringsevner i tale og på skrift
 • ønsker at indgå i et team, hvor åbenhed og fleksibilitet værdsættes
 • deltager som instruktør på interne og eksterne uddannelser
 • som holdleder er forandringsparat, synlig og helhedsorienteret, samt at du fremstår som rollemodel for stationernes brandmænd.

Faglige kvalifikationer

Søger du stillingen som holdleder, skal du have en bestået og vedligeholdt funktionsuddannelse samt have erfaring som brandmand – minimum fem år samlet.

For stillingen gælder, at du er interesseret i at tilegne dig ny viden og videreformidle denne klart og tydeligt. Du skal deltage i og bestå de af beredskabets fastsatte kurser/efteruddannelser så du til enhver tid har de rette kompetencer til at udføre løsninger af din arbejdsopgave – nu og i fremtiden.

Løn- og ansættelsesvilkår, arbejdstid

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomsten for deltidsansatte brandmænd, lokalaftaler samt efter principperne i NY løn.

Ansøgning

Hvis du har lyst til at blive en del af den nye holdledergruppe i Dragør, skal du

søge stillingen online via Hovedstadens Beredskabs rekrutteringssystem via dette link.

Du bedes vedlægge ansøgning, CV og relevante uddannelsespapirer.

Ansøgningsfristen er den 28. februar 2018, og vi forventer at holde samtaler onsdag den 14. marts 2018.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte stationsleder Per Harris på telefon 40 93 92 09.