Redderelever

Drømmer du om at tage en spændende uddannelse, hvor du kan gøre en stor forskel for andre?

Kan du se dig selv være en del af et redningsberedskab, hvor en uforudsigelig arbejdsdag går hånd i hånd med en professionel behandling af patienterne? Kan du forestille dig at arbejde i en nytænkende og innovativ ambulancetjeneste, der som landets ældste ambulancevirksomhed har en unik korpsånd? Hvis du kan sige ja, så er redderuddannelsen hos os lige noget for dig.

Ambulancetjenesten søger et antal redderelever med uddannelsesstart primo 2019 efter kvalifikationer. (Afhængig af om du som ansøger allerede har grundforløb).

Uddannelsen forbereder dig til et job i ambulancetjenesten, hvor du hver dag kommer til at møde mennesker, som befinder sig i pressede og sårbare situationer, og som sætter deres lid til, at du med din uddannelse og høje faglighed trygt kan hjælpe dem videre.

Jobbet stiller derfor store krav til dine samarbejdsevner, da du ud over samarbejdet med din kollega på ambulancen, også skal kunne samarbejde med de faggrupper, du møder på skadesteder og hospitaler.

Vores ambulancer følger de nyeste standarder på området, og du vil under din uddannelse arbejde med materiel og udstyr af høj funktionalitet. Vi har stort fokus på ergonomi, og vores ambulancetjeneste har prioriteret markedets bedste udstyr, her kan bl.a. nævnes vores elektriske båre med automatisk indladningssystem.

Formelle kvalifikationer:

  • du skal minimum have gennemført en 9. klasses afgangseksamen
  • du skal på ansættelsestidspunktet være fyldt 21 år
  • du skal være i besiddelse af et kørekort – kategori B
  • du skal have et syn, så du kan tage et chaufførbevis
  • du skal kunne forevise en straffeattest – max 3 mdr. gammel

Derudover forventer vi:

  • at du er i besiddelse af et nuanceret menneskesyn med empati og en god situationsfornemmelse
  • at du skal kunne rumme pressede og alvorlige situationer
  • at du er læringsorienteret med fokus på personlig udvikling
  • at du er i besiddelse af gode skolekundskaber, herunder at kunne formulere dig præcist på skrift og tale
  • at du er i god fysisk form, og at du kan bestå optagelsesprøven

Relevant erhvervserfaring er ikke et krav, men vil blive tilgodeset i ansættelsesprocessen.

Optagelsesprøven

Som et led i ansættelsesprocessen skal du til en optagelsesprøve hos os. Optagelsesprøven vil bestå af både fysiske, teoretiske og praktiske prøver.

Læs mere om indholdet af optagelsesprøven her.

Ansøgningsfrist den 28. oktober 2018.

Husk at vedlægge CV, kopi af kørekort (for- og bagside) og eksamensbevis, vedhæft gerne foto. Hvis du opfylder de formelle kvalifikationer, og vi finder din motiverede ansøgning interessant, vil du blive inviteret til optagelsesprøven.

Optagelsesprøve og evt. efterfølgende samtale forventes afholdt medio november 2018.

Har du spørgsmål til opslaget eller selve uddannelsen, er du velkommen til at kontakte Korpsambulancemester Jesper Madsen på telefonnummer 2686 7005.

Du søger til optagelsesprøven via dette link.