Brandmand foran folkemængde af børn til Glød og flamme arrangement

UDSOLGT: Glød og Flamme-dag på Frederiksberg Brandstation

Arrangement

Lær om førstehjælp og brandsikkerhed for børnehaver og 0 -1. klasser

Hvad skal du gøre hvis det brænder? Hvad er førstehjælp? Og hvornår skal du ringe 1-1-2?

Mød os til en sjov dag, hvor vi skal lege og lære en masse om brandsikkerhed og førstehjælp. I skal lære om, hvordan man undgår brand, slukker en brand og slipper sikkert ud fra en brand. I skal øve at lægge hinanden i stabilt sideleje, lære hvordan man ringer 1-1-2, og hvad der er vigtigt at sige til Alarmcentralen. Der vil også være flere brandbiler og I kan prøve at sprøjte med en brandslange, møde vores populære maskot Ildefanten og meget mere.

”Glød og flamme” er en kampagne om brandsikkerhed til skoler og daginstitutioner, som Hovedstadens Beredskab har udviklet sammen med Børneulykkesfonden. På dagen vil I blive introduceret til konkrete lege og I får viden i børnehøjde fra materialet i ”Glød og flamme”, så I forhåbentligt bliver inspireret til at fortsætte legene hjemme i skolen og institutionen.

GRATIS TILMELDING

Arrangementet henvender sig særligt til børn i alderen 5-8 år. Gratis tilmelding for alle børnehaver og klasser i indskolingen via Billetto.

HUSK at framelde jer, hvis I ikke kan komme alligevel. Så pladserne kan komme andre institutioner og børn til gavn. I må gerne blive og spise jeres frokost.

Vi glæder os til at se jer!

Følg os og læs mere om Glød og Flamme

https://børneulykkesfonden.dk/glod-og-flamme/