Om hjemmesiden

Statistik

For at kunne videreudvikle og forbedre hbr.dk fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Vi benytter Google anlaytics, og statistikken anvendes udelukkende til intern brug. Læs mere om vores brug af cookies >>

Ophavsret ©

Ophavsretten til tekster på hbr.dk tilhører Hovedstadens Beredskab. Teksterne på hbr.dk må gerne gengives med behørig kildeangivelse. Dog må teksterne ikke gøres til genstand for selvstændig kommerciel udnyttelse.

Billeder

Med mindre andet er angivet, har Hovedstadens Beredskab rettigheden til alle billeder og illustrationer på hbr.dk. Det er således ikke tilladt at genbruge billeder fra sitet uden tilladelse fra Hovedstadens Beredskab.

Ansvarsfraskrivelse

Hovedstadens Beredskab tilstræber, at oplysningerne på hjemmesiden er korrekte og opdaterede. Hovedstadens Beredskab påtager sig imidlertid ikke retsligt ansvar for oplysningerne eller andet indhold på hjemmesiden. I det omfang, der linkes til andre hjemmesider, er Hovedstadens Beredskab ikke ansvarlig for indholdet af disse sider.

Krypteret e-post

Du kan sende krypteret og signeret e-post med digital signatur til Hovedstadens Beredskab.

E-posten kan sendes til hbr@hbr.dk. Derfra vil din mail blive videresendt til den rette person i Hovedstadens Beredskab.

Fordelen ved at sende krypteret e-post med digital signatur er, at du som afsender har sikkerhed for, at e-mailen ikke kan læses af andre end modtageren, og at modtageren af mailen er sikker på afsenderens identitet.

Samtidig har Hovedstadens Beredskab mulighed for at svare dig på e-mail, også selv om e-mailen indeholder private oplysninger (personhenførbare).

Vejledning i at sende en mail med digital signatur:

1. Du skal have installeret et personcertifikat på din computer, og du skal samtidig være opmærksom på, at det skal være installeret/tilknyttet dit mail-system. Personcertifikatet kan bestilles hos Nets DanID.

2. Du skal hente og gemme virksomhedscertifikatet for den postkasse, du vil sende til. Hent virksomhedscertifikat.

3. Herefter kan du sende din mail til e-postkassen hbr@hbr.dk

Vil du vide mere om den digitale signatur:

På siden http://www.digitalsignatur.dk/ findes baggrundsoplysninger om brugen af digital signatur.