To brandmænd foran Vesterbro Brandstation

Brandstation by Night

Arrangement

Vi åbner dørene til Vesterbro Brandstation og Brandmuseet, som vil være fyldt med aktiviteter for store og små. Her kan du prøve at træne som en brandmand, lære om førstehjælp og brandsikkerhed, og hvad du skal gøre i tilfælde af en brand. Hvis du klarer at gennemføre aktiviteterne, får du et helt særligt mærke og bevis på at være en rigtig “Junior Brand-helt” og kan vinde præmier.

I løbet af aftenen kan du opleve vores beredskab helt tæt på. Specialtjenesten viser højderedning og brandfolkene giver prøver på deres færdigheder. Du kan møde Alarmcentralen, besøge Bamsehospitalet og få en unik rundvisning på brandstationen indefra. Vores ungdomsbrandkorps og frivillige står også klar til at fortælle mere om deres rolle i organisationen. På Brandmuseet kan du rejse med tilbage i brandmændenes stolte og til tider dramatiske historie, hvor de gang på gang har reddet borgerne og byen fra at brænde helt ned.

Så der vil være rig mulighed for at gå på opdagelse i beredskabets verden både dengang og i dag samt se brandbiler og meget af det special-udstyr, som vi anvender, når vi døgnet rundt er klar til at rykke ud og redde liv i hovedstaden.

Entré er GRATIS. Vi glæder os til at se dig!