Billede af ældre dato, der viser en dampsprøjte og mandskabet der betjener den

Brandmuseet [LUKKET FRA D. 8. DEC. 2020]

Gå på opdagelse i brandmændenes historie

På brandmuseet kan du gå på opdagelse i udstillingen om de mere end 300 år, hvor brandvæsenet har passet på os og byen. Der venter spændende oplevelser for børn og voksne i alle aldre. Du kan leve dig ind i brandmændenes stolte og til tider dramatiske historie om indsatser ved katastrofer i både krigs- og fredstid og nogle af de store brande, hvor byen har været ved at brænde ned. Der er rig mulighed for at se, røre og gå på opdagelse i brandmændenes udstyr og udviklingen gennem tiden.

”Børnenes brandstation”
Nysgerrige øjne og fingre vil finde mange spændende opdagelser, og i vores afdeling for de mindste kan fantasien få frit løb. Her kan børnene selv lege brandmænd og ambulancereddere, mens de lærer om brandsikkerhed, førstehjælp og hvad man skal gøre i tilfælde af brand.

Gratis entré for alle
Brandmuseet har åbent tirsdag og lørdag kl. 10-14. Medmindre andet er meddelt (se boksen til højre og/eller på vores facebook-side). Udvidet åbningstid i vinter- og efterårsferien.

Er I en gruppe på mere end 10 personer, vil vi gerne have besked på forhånd. Private rundvisninger kan bookes alle dage. Kontakt os for mere information og priser.

BRANDMUSEET
Station Vesterbro
Enghavevej 170
2450 København SV

Mail: brandmuseet@hbr.dk

Følg os på facebook for mere information og nyheder
www.facebook.com/brandmuseet

Brandmuseets app
Du får endnu mere ud af udstillingen med vores app “Brandmuseet”. App’en kan downloades til iPhone (i App Store) og Android (i Google Play Store).