Billede af ældre dato, der viser en dampsprøjte og mandskabet der betjener den

Brandmuseet

Gå på opdagelse i brandmændenes historie.

På brandmuseet kan du gå på opdagelse i udstillingen om de mere end 300 år, hvor brandvæsenet har passet på os og byen. Der venter spændende oplevelser for børn og voksne i alle aldre. Du kan leve dig ind i brandmændenes stolte og til tider dramatiske historie om indsatser ved katastrofer i både krigs- og fredstid og nogle af de store brande, hvor byen har været ved at brænde ned. Der er rig mulighed for at se, røre og gå på opdagelse i brandmændenes udstyr og udviklingen gennem tiden.

”Børnenes brandstation”

Nysgerrige øjne og fingre vil finde mange spændende opdagelser, og i vores afdeling for de mindste kan fantasien få frit løb. Her kan børnene selv lege brandmænd og ambulancereddere, mens de lærer om brandsikkerhed, førstehjælp og hvad man skal gøre i tilfælde af brand.

Gratis entré for alle

Brandmuseet har åbent tirsdag og lørdag kl. 10-14. Medmindre andet er meddelt (på vores facebook-side). Udvidet åbningstid i vinter- og efterårsferien.

BRANDMUSEET
Station Vesterbro
Enghavevej 170
2450 København SV

Mail: brandmuseet@hbr.dk

Følg os på facebook for mere information og nyheder
www.facebook.com/brandmuseet

Brandmuseets app
Du får endnu mere ud af udstillingen med vores app “Brandmuseet”. App’en kan downloades til iPhone (i App Store) og Android (i Google Play Store).