Danmark bipper den 1. december

Røgalarmer redder liv, og ligesom sidste år får vi hele Danmark til at bippe, når vi sammen tester vores røgalarmer, så vi kan gå brandsikre ind i december. Deltag i begivenheden og del den med din familie, venner og kollegaer, så I sammen kan bippe jer ind i december.

Var du med sidste år, da hele Danmark bippede d. 1 december? I år bipper vi igen – og denne gang endnu højere.

Hovedstadens Beredskab startede sidste år ‘Danmark bipper’-traditionen, for at huske alle danskere på at tjekke deres røgalarmer d. 1 december. Alt for mange af de røgalarmer, vi har hængende i vores hjem, virker ikke, fordi de er løbet tør for strøm eller hængt op forkert.

Det vil vi være med til at ændre på, fordi i de fleste tilfælde er det faktisk røgen fremfor flammerne, der er farlige. Hvis ikke din røgalarm virker, kan du risikere, at du og din familie bliver røgforgitet i jeres søvn. En korrekt ophængt røgalarm med opladte batterier opfanger de første tegn på brand – nemlig røgen – og vækker jer, så I kan være ude af huset, før det bliver farligt.

Den 1. december opfordrer vi alle til at gentage succesen fra sidste år, da hele Danmark bippende testede deres røgalarmer.

Optag derfor en video, eller tag et billede af dig selv, eller sammen med din kæreste, dine venner eller famlie, hvor I tester jeres røgalarm og del det med os under begivenheden “Danmark bipper” på vores facebookside: www.facebook.com/hberedskab.

Så deltager du i konkurrencen om at vinde et brand-kursus for 10 personerløber. Konkurrencen løber alle dage frem til d. 3. december, hvor vi udvælger vinderne af hovedpræmien samt flere flotte ekstra præmier.

Vi håber, at I igen i år vil sprede det gode budskab, så alle dem, I kender, tester deres røgalarm den 1. december, så vi sammen kan bippe os ind i et sikkert december. Så vær med, når Danmark bipper endnu højere end sidste år!