Kurser og nyheder i 2024/2025
Hvert år afvikler vi mere end 600 kurser i alt fra førstehjælp, elementær brandbekæmpelse til specialiserede kurser og længere uddannelser.
Udover kurser i basal forebyggelse, det vil sige kurser som for eksempel førstehjælp og elementær brandbekæmpelse, leverer vi også længere uddannelser, øvelser og individuel rådgivning. Vi samarbejder også tæt med virksomheder og institutioner for at skabe skræddersyede uddannelsesforløb, der passer præcist til deres behov.
De fleste kurser afvikles hos kunderne som lukkede hold, men vi har også kurser med åben tilmelding i vores moderne kursuslokaler på Frederiksberg Brandstation. Du kan se alle vores kursustilbud på hbr.plan2learn.dk.
Har du spørgsmål eller brug for at vende jeres behov for uddannelse, så tag fat i en af vores dygtige beredskabsrådgivere på 33 43 13 60.
Få overblik over vores forebyggende ydelser
Nye kurser i 2024/2025
E-læring og blended learning
Vi har udvidet vores udvalg af e-læring og blended learning, så vi udover Driftsansvarlig Brand og Elementær brandbekæmpelse nu også tilbyder førstehjælpskurset Introduktion til genoplivning, som er et kursus, der kombinerer fleksibiliteten ved e-læring med den nødvendige praktiske træning. Efter kurset kan du træde til i en situation, hvor førstehjælp er påkrævet for at redde liv.
Læs mere om Introduktion til genoplivning her
PLOV – Det lærende foredrag
Sikkerhedsbilledet i Danmark ændrer sig kontinuerligt, og vi konfronteres med stadig mere komplekse sikkerhedsudfordringer. Her står skoler og institutioner over for en afgørende opgave: at skabe trygge læringsmiljøer, hvor elever og personale kan færdes og trives uden frygt.
En af de situationer, som personalet kan opleve er utilfredse og truende forældre. Og en af de mest presserende bekymringer, vi står over for i dag, er risikoen for et væbnet angreb. Det er eksempler på det, vi kalder en bevidst menneskeskabt trussel – en trussel, der kræver opmærksomhed og handling.
Det har vi imødekommet med et særligt koncept, der gennem målrettede læringsaktiviteter ruster skoler, institutioner, dagtilbud og uddannelsesinstitutioner til at forebygge, forhindre eller minimere skader ved en såkaldt PLOV-hændelse.
Begrebet PLOV referer til en taktisk strategi for politiets indsats over for Påbegyndt Livsfarlig Og Voldelig handling. PLOV-konceptet er udviklet af Hovedstadens Beredskab i overensstemmelse med Børne- og Undervisningsministeriets retningslinjer om sikkerhed og kriseberedskab for skoler, som er en strategisk tilgang til at imødegå livsfarlige og voldelige handlinger.
Læs mere om PLOV-konceptet her
Førstehjælp i risikoområder
Førstehjælp i risikoområder er et kursus udviklet til at styrke dine evner i at yde livreddende førstehjælp i kritiske situationer ved forskellige former for sikkerhedshændelser – såsom væbnede angreb, terrorangreb eller andre voldelige hændelser.
Kurset er relevant for alle, der ønsker at være forberedt på potentielle sikkerhedshændelser, men måske særligt for dig, der arbejder i en virksomhed eller institution, hvor mange mennesker samles, eller i andre former for risikoområder.