Teatervagt

Bliv bekendt med de bestemmelser, regler og opgaver, der gælder i rollen som teater- og scenevagt.

Bliv bekendt med de bestemmelser, regler og opgaver, der gælder i rollen som teater- og scenevagt.

Teatermedarbejdere, der skal indgå som beredskabs- og scenevagt ved forestillinger og arrangementer, og som skal indgå i teatrets daglige brandberedskab, skal kende til lovgivningen og scenebestemmelser for teaterberedskabet. De skal også kunne tage hånd om forskellige installationer og situationer, specifikt for teatre.

På kurset vil rollen som teatervagt blive konkretiseret, og teatermedarbejderen vil blive bekendt med de bestemmelser og regler, der gælder på området.

Formålet med kurset er at give deltageren den nødvendige viden og de nødvendige færdigheder til at indgå i teatrets daglige brandberedskab og indgå i teatrets brandtilsyn samt virke som scenevagt ved forestillinger på teatret.

Kurset henvender sig til firmaer, der skal indgå som beredskabsvagt (brandvagt) ved forestillinger og arrangementer og som skal indgå i teatrets daglige brandberedskab. Firmaet skal selv stille med et hold

Indhold

  • Lovgivning
  • Brandtekniske installationer
  • Driftsmæssige forskrifter
  • Evakuering
  • Scenebestemmelser
  • Scenebrandvagtens opgaver
  • Alarmering

Varighed: 7 timer

Betingelser:
Eventuelt afbud skal meldes senest 10 hverdage før kursusstart. Ved udeblivelse eller manglende afbud faktureres det fulde kursusgebyr.

Vi gør opmærksom på, at vores kurser først og fremmest er målrettet medarbejdere, der er ansat i offentlige institutioner/virksomheder i vores dækningsområde. Dækningsområdet udgør de 8 kommuner i Hovedstadsområdet, der ejer Hovedstadens Beredskab. Hvis du er i tvivl, om du er i denne målgruppe, skal du kontakte os for at få afklaret din deltagelse.