Privatlivspolitik for sociale medier

Hovedstadens Beredskab vægter dine persondata højt. Læs hvordan vi håndterer dine personoplysninger på sociale medier.

1. Formål med brug af personoplysninger

Når Hovedstadens Beredskab bruger personoplysninger på sociale medier, gør vi det på følgende måder:

  • Vi håndterer dine oplysninger for at kunne administrere henvendelser og indlæg, med det formål at besvare din henvendelse

2. Grundlaget for brugen af dine personoplysninger

Grundlaget for vores brug af dine personoplysninger på sociale medier vil typisk være dit samtykke. Typiske gennem din henvendelse til os gennem de sociale medier.

Når vi bruger personoplysninger til at målrette vores indhold, gør vi det, så vi bedst muligt kan løfte de kommunikationsopgaver, vi har som offentlig myndighed.

3. De typer af personoplysninger vi håndterer

Når vi modtager en henvendelse fra dig, behandler vi dit navn/brugernavn og henvendelsens indhold.

Når vi offentliggør oplysninger, bruger vi kun de oplysninger, vi har fået tilladelse til at dele. Det drejer sig typisk om navne, interviews, billeder og video.

4. Ansvaret for henvendelsers indhold

Det er den enkelte bruger, der har ansvaret for indholdet i en henvendelse. Vi anbefaler derfor, at du ikke deler oplysninger, du ikke ønsker offentliggjort. Ligesom vi forbeholder os retten til at fjerne stødende materiale eller materiale, der enten er ulovligt eller ikke følger vores retningslinjer.

Vi sagsbehandler ikke på vores social medie platforme.

5. Sletning

Som udgangspunkt sletter vi oplysninger om dig, når vi ikke længere har brug for dem. På sociale medier vil dine henvendelser og vores offentliggjorte indhold dog ligge tilgængeligt, så længe det pågældende sociale medie tillader det.

7. Dine rettigheder

Når vi behandler oplysninger om dig, har du efter lovgivningen en række rettigheder. Dem kan du læse mere om på https://hbr.dk/privatlivspolitik/.

Her kan du også finde kontaktoplysningerne på vores databeskyttelsesrådgiver, hvis du har spørgsmål til dine rettigheder eller måden vi behandler dine oplysninger.

8. Sådan kontakter du os

Ønsker du at kontakte os, kan du gøre det på telefon 33 43 10 00.

Du kan finde Facebooks privatlivspolitik her: https://www.facebook.com/policy.php